Idag har det varit åt helvet

Idag skulle vi bara vara hemma hade vi tänkte oss men min mobil ringde det var mamma som ringde sa att min lille brorsan var inte med på bussen  och han hade glöm sin mobil hemma imorse också.
Så mamma kunde inte får ta på honom heller.
Men mamma ringde tills hans skolan och frågar om dom hade kommit tillbaka till skolan för dom hade varit ute och cykla men dom var en timman försenare till skolan för dom skulle har slut 13:15 idag så att han skulle hinna med bussen som gick kl:13.30 sen fick mamma ett mobilnummer till hans lärare han sa att han skulle köra hem dom elev som hade missade bussen.
 Men när dom kom tillbaka till skolan så var inte min lille brorsan där så hans lärare åkte och kolla om han står vid bussen men det gjort han inte så lärare ringde upp mamma igen och sa att han hade inte hitta brorsan. 
Så då åkte jag och min man och mamma till stan och leta efter honom när vi kom in till stan så ringde mammas mobil då var min bonus syster som sa att min brorsan hade ringt och sa att han var hos en tante som han fick låna telefon för ringa hem Ett stor TACK .
Då sa han var han var nån stannas då åkte vi och hämtar upp honom med skolan cykel så vi körde och lämna cykel tillbaka tll skolan .
Sen gick mamma till rektor och prata med honom men han var så otrevlig mot mamma för det var en till som hade kommit bort ifrån klassen så det var några som var ute och leta efter den elev också men så tur så kom min lille brorsan hem. 
Om inte vi hade hitta honom så vet jag inte vad jag skulle göra Jag älskar honom så mycket det finns inte ord att sägar hur mycket jag älskar honom. 
Vi blev så arg och ledsen på lärare som inte kan hållar reda på elever. 

Imorgon ska jag och min man till jkpg och handla lite för vi får pengar imorgon så vi kan åka och stor handla lte på ica maxi och ikea.

Nej nu ska jag gå och se vad min man gör     

Sen ska jag gå och sova jag ska inte sitta upp hela natten igen 

KRAM 

Idag skulle vi vara hemma

Idag skulle vi bara vara hemma men min mobil ringde det var mamma som frågar om vi kunde köra in henne till stan då frågar jag Stoffe om vi hade bensin i bil det hade vi.
Så vi åkte hem till mamma och hämtar henne först tog vi en kopp kaffe sen åkte vi till stan och handla lite sen frågar mamma och hennes man om vi vilje sova kvar här inatt då sa vi att vi kunde göra det för vi skulle äta tillsamman med dom det blev grillat kött och potatissallad och pommes med sås det var gott.
Sen blev det efterrätt det var friterad banan med glass. Sen kom min lille brorsan hem ikväll för han har varit i växjö hos våra store brorsan,

Nu ska jag gå och titta på lite på tv

älskar min man

Kram



Jag ska få nya glasögon på måndag

Idag har vi varit hemma hos mamma men när vi var på väg till henne så ringde det i min mobil så då svar jag då var det ifrån soc och hon sa att jag kan åka och hämtar min nya glasögon gissa om man blev glad över det för jag har haft ont i hudvet i flera månader. Så jag längta tills på måndag nu för jag ska åka med mamma och hennes man till jkpg för hämtar ut dom. Sen åkte jag och min man hem igen ifrån mamma för han var huring som en varg.

Sen  ikväll åkte vi till mamma och hennes man  igen för jag skulle får två cigg av henne för jag har ingan cigg eller pengar för än på måndag det r jobbigt att vara utan pengar över helgen...

Inatt kommer mitt nät gå ut

Nej nu ska jag gå ut och röka :D

Ha en bra kväll

Kram 
  


Lola som har tagit en cola flask






Lola som har tagit en cola flask och hon har öppnat den också

Igår var vi i Motala

Igår var vi i Motala och hälsa på min mans kusin och hans farmor och hans faster vi åkte kl 10:30 hemifrån jag fick gå upp kl 10:00 så jag tog en kopp kaffe och en cigg sen gick jag och duschen sen åkte vi sen när vi kom fram så skulle dom äta så vi fick lite mat också det blev potatis och köttfärslimpa och sås som hans farmor hade gjort så vi åt lite med dom.

Sen fick vi lite kaffe eller det blev mycket kaffe sen åkte vi hem det tog ganska långt tid att åka hem men det var trevligt i motala. 

Men sen när vi kom hem så ringt vi på en annonsen det var en lägenheten som vi var och titta på men vi kommer tack nej för den var för lite för oss men vi ska kanske flytta IGEN men vi kolla lite rumt på olika förslag.

Sen åkte vi hem till mamma och hälsa på för att vi skulle köra min lille brorsan för han skulle åka till växjö så vi körde han till Gränna för vi skulle möta upp min store syrran och hennes son och hennes mamma och min store brorsan son för dom skulle åka ner till växjö för hennes mamma fyller år.

Idag har vi vart hos mamma och hälsa på en stund sen körde vi henne till stan för hon skulle handla lite sen åkte vi hem igen till henne och tog en kopp kaffe och macka sen åkte vi hem igen för dom skulle åka till nässjö.

Nu håller min underbara man på med maten idag blir det Makaronipudding med sallad

Jag saknar minbarndomsvänner mikaela
Jag vill träffa dig snart igen

Kram

Idag så har vi bara varit hemma

Idag hade vi hoppas  på att pengar skulle komma in på mitt konton så vi kunde åka in och stor handla mat nej da dom hade inte kommit in på mitt konton då var det bara börjar tvättat lite kläder och fixa lite saker hemma först hade vi tänkt att åka till mamma och hälsa på för vi skulle åka in till jkpg och handla med mamma och min lille brorsan om pengar hade kommit in.

Men det blev inte så vi får hoppas på att dom kommer in imorgon så kan vi åka in till jkpg och shoppa lite mat och kläder och sko och lite lek saker till våra hund Lola.

Ikväll så hänger jag upp lite kläder som jag har tvätta så snart ska vi gå upp på vinden och hänger upp lite kläder där också för jag har tvättat ca 6 tvättmaskin idag och ikväll
Min man var så snäll att han hade ladda på näten en dag så vi kunde sitta vid näten idag och ikväll men imorgon får vi ladda på igen om pengar kommer in.

Nej nu ska jag göra det sista sen ska jag gå och lägga mig och ta en sista cigg.

Jag ska försöka gåupp tidigt imorgon......

Ha en bra kväll

Kramar

Igår fick jag träffas mina kusin och min moster

Igår så kom mina kusin och moster till mamma för min lille brorsan fyllde år för vi hade inte träffas dom sen våra pappas bergravning så då kom dom ner till mamma för fria min lille brorsan som fyllde år så då åt vi lite tårtor som mamma hade gjort och sen hade hon baka bullar sen åt vi lite tackos som mamma hade lagat till oss alla vi var 12 person som var hos mamma men sen var min store brorsan son där och honom har jag inte träffas sen pappasbergravning heller.
 
Det var kul sen ring min storebror för han skulle gratta min lille bror sen fick han prata med sin som så sa jag till A att han skulle frågar hans pappa om han jobbar den 24/8 så gjort han det då sa brorsan att han gjort för jag och min man ska kanske åka ner till hans klubb för festa lite då sa hans son men du ska väl hitta på nåt till Camilla för hon fyller år då.  Det är jag som fyller år den 24/8
 
Men jag hoppas att vi kan åka ner dit då för jag har inte träffa han sen våra pappasbergravning heller. Det skulle vara kul att åka till hans nattklubb och fest och prata med honom lite.

Förre söndags så var vi hos mamma då frågar hon mig om jag var gravid då sa jag att jag vet inte men jag ska göra ett gravidtest och få se om jag är gravid mamma vill inte blir mormor än men jag och min man vill ha ett barn. Men vi det skulle vara kul att ha en lite bebis men om jag är inte det så få vi väntar lite mera. så allt har ordnat sig.
En sak som är särht att jag kommer aldrig göra abort jag vet att några av mina kompis tycker att jag är konsigt men jag har sagt till dom jag vill ha ett bebis jag är emot abort för jag tycker själv om man har försökt och skraffa sig en ungen så få man sylla sig själv att man har blivit gravid.

Men det är sitt egen val hur man vill göra med det men jag har allfall bestämmt mig att jag kommer inte göra abort.

Imorgon ska vi kanske åka in till jkpg och handla och hämtar ut mina glasögon då ska mamma  och min lille brorsan följa med för dom ska handla lite saker för hennes man börjat jobbat efter sin semster jag tror att hon tycker att  det är skönt men ändå tråkigt så vi ska kanske åka till mamma och hälsa på dom men få se det går på om vi inte åker till jkpg imorgon.

Ps : Vi kommer inte har nåt nät imorgon så ni vet varför jag inte skriv men ska försöka ladda på det imorgon eller i veckan

nej nu ska jag gå ut och röka

men ni får har en bra kväll
 
Kram

RSS 2.0