Idag har jag och min kompis dela ut lite reklamen

IGår

Så var jag bara hemma menas min man jobbat och sliter igår tog jag bara det så lungt för jag hade ont i magen  sen när min man kom hem så tog vi bara lungt också vi lekt med våra hund lite sen gick vi och lag oss i sängen vi åg och kolla på en Beck film som vanligt så somna min man.
 
IDag

Så ringde som vanligt på min mans mobil det var ifrån jobbet som vilje att han skulle kom ner reda kl 14:00 för dom hade mycket fast han börjar nomal kl 16:00 han är Pizzabud han tycker att det är så kul att får kör bil.
Jag och min kompis fick gå ut och dela ut lite reklamen i sex områden det tog en bra tid för vi hitta inte alla gatan namn :S sen när våra reklamen  tog slut så fick min kompis ring och säga det till våra Chfe så han fick komma mer reklamen. 
Det var as mångar så ikväll var vi ute igen och fortsätt att dela ut reklamen. Sen när jag kom hem så såg jag att våra hund att biter sönder gräddeflask det hade kommit på Soffan och på Dvd och på TV .
Så jag blev inte glad på henne så jag fick börjar att städat så  att inte min man ska blir sur. Så att min man ska blir glad men han är det ändå kan jag tror för Hv71 vann idag mot Timrå eller jag vet att han är glad för han kommer ifrån Jönköping.
Vi kommer i sommaren att flytta tillbaka till Jönköping för min mamma och min brorsan bor där och min mans syskon bor där i Jönköping också för vi vill umgås med dom lite mera än vad vi gör idag det är för långt att bara åka dit och häla på.

Nej nu ska jag gå och lägg mig i Soffan och  kolla lite på tv det är Melodifestivalens Finalen
Snart slut min man så jag ska snart börjar med nån mat tror jag

Ha en bra kväll

Kram Camilla

vi har varit sjuk vi hade fått maginfluensa

Förlåt jag har inte skrivit sen i Lördag men iSöndag så kom min svärmor och svärfar hit och hälsa på oss det var så trevligt det var ett taget sen vi träffas men dom hade inte med sin hund det tyckde Lola att det var tråktigt för hon vilje lek med doms hund men vi bestämmade att vi skulle åka upp och hälsa på dom snart :D så att Lola får leka med doms hund för dom leker bra ihop så vi ska snart åka upp och hälsa på så får min man kör snöskotern som dom har köpte jag får väl titta på när han åker och passa att inte Lola spring efter honom. Men imåndags så åkte vi på maginfluensa det är ingan kul men som tur som det var så var min man ledigoch tisdags.
 Sen igår så hade han fortfarade maginfluensa men han skulle jobbar då men han ringde till jobb och skulle sjukänmäla sig men han fick inte vara hemma när han är sjuk usch säger jag men jag tror att jag har fått en magsjukdom nu efter min pappa den heter morbus chrone med den är en tramsjukdom som är ingan kul att ha vad glad som som inte har den men kan ärv den av sina föräldrar eller sin syskon om man inte få den själv så kan sina barn får den.

Idag

Så var vi på stan för träffas några kompis så vi gick och fika lite sen gick vi och handla lite hundmat till Lola
Sen var jag med en kompis vi gick och åt på en pizza sen gick vi ut och dela ut reklamen så gjort vi det sen gick vi hem igen sen, Men snart så kom min man ifrån jobbet
Nej nu måste jag slut
Kram Camilla

Idag har jag städat

IDag

Har jag städat för mina svär mor och svär far kommer ju imorgon menas min man jobbar tills klocka 20:00 imorgonskväll. Idag har jag varit och träffa en kompis så vi gick och handla lite min man skulle baka idag men det orkar han inte för att han är trött efter sitt jobbet. Sen ringde min mamma och frågar om jag vilje följa med på en kryssning den 24/3 då sa jag att jag vet inte om jag har råd med det men hon försöka övertala mig för jag och mamma och min lille bror har inte sett sen efter våra pappas begravning det var nästa ett år sen vi såg jag och mamma och min lille brorsan. Så det är strax att träffas dom men min man skulle följa med men han kan tyvärr inte följa med för han ska jobb.
Så imorgon ska jag och min gå upp tidigt för vi ska baka lite innan han ska gå till jobbet jag ska nog fixa lite hemma innan mina svärmor och svärfar kommer. 


Nu ska jag hoppa in i duschen
Men ha en bra kväll eller en natten 

Kram Miillan
 

suck att inte ljud funkar på datan så jag kan inte lyssna på musik på datan

IGår

så var vi på stan för vi gick till bank sen gick vi och tog en fika sen när vi satt där en stund så kom våra kompis Tisa till cafe med sin mamma för dom skulle också ta och fika så vi gick och satt oss med dom så satt vi och prata lite sen kom några till kompis till oss vi visst inte att dom skulle kom sen när vi gick där ifrån så följa jag med en kompis och hennes son till Åhlsen för vi skulle bara titta på ett par sko till mig men det skut med att min kompis hitta par sko till hennes son som hon köpte dom var as snygg sen fick han gå med dom på sig han tyckde att det var kul en stund sen satt han bara ner på golv för han orkar inte gå. Så jag fick bär honom en stund sen gick han igen sen gick vi ner till erikshjälpen för jag skulle kolla efter en bokhylla till våra lägheten men vi hitta ingen heller. Sen gick jag hem för min man hade gåt förväg hem. sen när jag kom hem så betala jag lite räkning, Sen skulle vi städa lite men det blev inte så för att våra ljud på data stula  så man kan inte lyssna på musik på datan suck säger jag,

IDag

har vi inte gjort så mycket men i eftermiddag så ringde på min mans mobil som vanligt i mobilen det var en kompis som frågar honom om han kan hoppa in igen och jobbar fast vi skulle städa idag  men min man hoppa in och jobbar för vi ska får lite extra pengar för det är några vänner som vill att vi ska följa med på kryssning den 24/3 men jag vet inte om vi ska följa med för att vi ska flytta till sommaren så vi måste spara lite pengar till flytten men jag vill följa med på kryssning. Men jag hoppas att vi kan åka för vi vet inte vem som kan vara hundvakt till våra hund. Men jag tror att det kommer fixa sig.
 
På Söndag

Så kommer min svärmor och svärfar till oss för dom ska sova hos oss en natt för dom kommer ifrån sthlm dom ska åka hem igen på måndagsmorgon till Luleå så ikväll när min man kommer hem så ska vi städa sen ska vi baka lite min man ska baka bröd och jag ska baka lite kanelbullar tills söndag.
 
Nu ska jag börjar och städa lite innan min man kommer hem för att översaakar honom när han kommer hem
jag måste slut skriv....
Kramar Miillan

jag kom på att jag hade inte skrivit nåt igår :S

IGår

Så var jag och min man på stan och fixa lite saker min man hade tänkte att gå och klippa sig men det blev inte så  vi gick och fika iställ på en cafe vi tog varm chocklad och en bullen men sen gick vi till en äffar som är billgast men vi hitta inget där men sen gick vi hem för att min man skulle gå till jobbet om några timmen så vi ska hinna att äta lite. Sen på kväll så tänkta jag och våra hund lola att vi skulle gå och möta honom när han gick ifrån jobben trodde vi men vem kom hem vid 22:10 om det nte var han då frågar jag vad fan gör du hemma så tidigt då sa han att han tog en taxi ifrån jobbet jag sa du orkar inte gå hem? Då sa han att han vilje komma fort hem.Sen gjort vi inte så mycket på kvällen  

IDag

Så skulle vi gå ner till stan för min man hade en möte med AF kl 13:00 men vi försov oss som vanligt när det gäller om honom. Fast att min mamma ringde och väcka oss kl 09:00 tiden men jag somna om som vanligt för jag visst att han hade ett möte som han behöver gå på men sen när jag vakna så frågar jag honom hur mycket klocka var? Då sa han at klocka är 13:02 då sa jag Fan du skulle vara på möte nu då sa han att hade fösovit sig men då sa jag att han kude och ringa att han hade försovit sig men nej då det gjort han inte. Men sen sa jag att vi skulle gå ner till banken idag men då ringde hans jälva mobil det var från jobbet  dom vilje att han skulle komma in kl:15:00 för att dom hade en utkörning sen skulle han hjälp till att fixa en datan. Men imorgon så är han ledig vi vet inte om han får komma tillbaka till jobbet på fredag :S men då ska vi till stan och gå ner till banken sen ska vi handla lite hem så kan vi mysa lite på kvällen han ska titta på ishockey han heja på Hv71.. Själv håller jag på Djurgården 

Nej nu ska jag gå och städa lite innan min man kommer hem 
Kram Camilla 


jag har lovat mig själv att jag ska skriv varje dag

I Fredags

Så var jag och min man hemma nästa hela dagen sen ringde i telefon först tänkte vi inte svar i telefon men sen sa jag åt honom att svar det kan ju vara nåt vikigt så det var en kompis som ringde och frågar om vi kunde köra in honom till sjukhuset men tyvärr så hade vi inte nån bensin i bil men sen frågar jag min man vem det var då sa att det var en kompis som ringde och frågar om vi hade möljighet att köra in honom då frågar jag min man om vi skulle åka och tanka  bilen? Då sa min man att han skulle gå ut och kolla hur mycket bensin vi hade men han sa att jag skulle ta med mig lite pengar om vi måste åka och tanka bil. 
Sen när jag kom ut så sa min man att vi var tvunge att åka och tanka bil så vi gjort det sen åkte vi till våra kompis men då hade dom ring till Ambulans som kom dit samtider som oss men då sa jag till min man att vi kan väntar tills Ambulans har åkt så vi stårde där ute ca:15 min. 
Men sen kom Ambulanspersonal med våra kompis så jag sa till min man att vi ska gå upp till hans famlije och kolla om dom behöver har hjälp med nåt sen sa jag att jag skulle gå och handla ett packt cigg då frågar jag om jag skulle handla nåt till dom då sa mamman att jag skulle handla en lite mjölk så då gjort jag det. 
Då skulle min man följa med så vi prata lite om vi skulle ha lite mysa med dom då sa vi ja det kan vi göra men. Sen gick vi hem för vi skulle gå ut med våra hund som heter Lola så hade vi 6 misssamtal på mobil av en av våra andra kompis så vi ringde upp och kolla om det var nåt vikigt så det var också vikigt dom behöver oss att hjälp till i en pizzrestungan för han som hade körde pizzabil hade krocka men han överlevde efter den trafikolykan. Men så ringde vi och frågar då sa att dom behöver inte ha nån hjälp just nu. Så då gick handla lite mera gott till mysa. 

I Lördag

Så ringde det i telefon så ringde våra kompis till min man och frågar om han kan hoppa in och jobbar lite då. Sa min man att kunde hoppa in och jobbar så vi får lite extra pengar nu så då var jag bara hemma nästa hela kvällen. Men sen ringde min kompis frågar om vi skulle hitta på nåt menas våra män jobbar då sa att vi kan väl hitta på nåt... Sen gick jag hem för min man hade kommit hem ifrån jobbet för vi skulle äta nåt middag men vi var lata att göra nåt mat så vi beställa en pizza. 

IDag

Så har jag varit och handla lite för ikväll för vi ska har lite mysig för vi skulle fria vara 7 månader sen vi har gift oss igår men det får blir idag iställt
Så jag håller på att städa tills min man kommer hem sen ska jag tända lite ljus och ta fram lite gott på borde 

Ha en bra kvällen 


RSS 2.0